Izdelki: Naše karnise za zavese

Podjetje Goelst vam bo pokazalo pravo pot. Izberite vrsto tirnice glede na tkanino, stil in vrsto zavese, ki jo želite obesiti. Izberite način upravljanja. Nobena kombinacija ni nemogoča.

Ne glede na izbiro, so vse karnise za zavese Goelst narejene iz zelo kakovostnega aluminija in opremljene z gladkimi in najtišjimi drsniki.


Ročno upravljane karnise za zavese

karnise za zavese 2102 karnise za zavese 4600 karnise za zavese 4700 karnise za zavese 2900

Ročno upravljane karnise Goelst so na voljo v treh kategorijah: ozka proga za zaveso, široka proga za zaveso in več prog za zavese.

Glede na videz in težo vaše zavese boste izbrali izmed mnogih vrst z ozko ali široko progo.

Več prog pomeni popolnoma vzporedne proge v eni enoti. Idealna rešitev za kombiniranje na primer prozornih in povlečnih zaves.

 

Prenos brošure Ročno upravljane karnise (ozka proga)

 

Prenos brošure Ročno upravljane karnise (široka proga)

Z vrvico upravljane karnise za zavese

karnise za zavese 5100 karnise za zavese 5300 karnise za zavese 5600 Z vrvico upravljane zavese

Karnise, ki se upravljajo z vrvico, so elegantna rešitev in zagotavljajo gladek in tih tek. Tirnice so različnih vrst in primerne tako za lahke kot tudi za težke zavese. Sisteme tirnic lahko naši strokovnjaki ukrivijo, da se prilegajo kateri koli obliki ali prostoru.

Uporabljate lahko tudi posebne sisteme, npr. proge za rimske žaluzije, panelne proge ali predelne tirnice.

 

Prenos brošure Z vrvico upravljane karnise

Tirnice za električne zavese

Tirnice za električne zavese 6200 Tirnice za električne zavese Nice RF električne zavese Tirnice za električne zavese

Za najbolj luksuzen in praktičen zaključek so električno upravljani sistemi zaves očitna rešitev. Električne sisteme lahko upravljate z IR ali RF daljinskim upravljalnikom ali pa jih priključite na hišni avtomatski sistem.

Upravljanje zaves z daljinskim upravljalnikom ponuja mnogo prednosti. Preprosto lahko upravljate zavese na oknih, ki jih težko dosežete, se nahajajo visoko ali so na strešnem oknu. Poleg tega so električne zavese bistvena in praktična rešitev za ljudi, ki so slabše pomični. Nenazadnje lahko električne zavese nadaljujejo z delovanjem med odsotnostjo in simulirajo prisotnost oseb. To je učinkovit dodatek za vaše ukrepe proti vlomom.

Privlačne možnosti vključujejo sprostilni pilotni drsnik (PRS), ki omogoča ročno upravljanje.

 

Prenos brošure Tirnice za električne zavese

Predelna karnisa/bolnišnična karnisa

Predelna karnisa/bolnišnična karnisa 4100 Predelna karnisa/bolnišnična karnisa 4100 Predelna karnisa/bolnišnična karnisa 5100 bolnišnična karnisa

Predelni sistemi karnis Goelst so posebej zasnovani za zdravstveni sektor in so standardni v panogi že vrsto let. Tirnica se običajno uporablja za ločevanje postelj v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah, vendar se lahko uporablja tudi pri industrijskem ločevanju v podjetjih ali celo domovih.

Sistem lahko opremite s sistemom za razbremenitev, da ustreza zahteva proti trganju, naše predelne proge pa lahko tudi motorizirate. Vključite lahko tudi priročno dodatno opremo, npr. stojalo za IV, kavelj za IV in držalo zavese.

 

Prenos brošure Predelna karnisa/bolnišnična karnisa

Sistemi za rimske žaluzije

Sistemi za rimske žaluzije 7400-E Sistemi za rimske žaluzije 7400 Sistemi za rimske žaluzije 7800 Rimske žaluzije

Ne glede na to, ali jih uporabljate kot samostojni sistem ali v kombinaciji z običajnimi zavesami, rimske žaluzije prinašajo toplino in stil v notranjost katerega koli prostora. Navpično premikanje žaluzij je idealno za blokiranje določenih pogledov, za preprečevanje radovednih pogledov mimoidočih ali za učinkovito zatemnjevanje prostora.

Rimske žaluzije tudi prihranijo prostor. Običajno se namestijo znotraj v okensko nišo, tako da ne jemljejo prostora na steni.

Sistemi rimskih žaluzij Goelst so primerni za vse vrste tkanin in jih lahko upravljate z vrvico, verigo ali električno. Žaluzije lahko blokirate na kateri koli želeni višini. Polavtomatsko delovanje je izbirno: žaluzija se nato samodejno spusti po kratkem potegu.

 

Prenos brošure Sistemi za rimske žaluzije

Karnise za panelne zavese

Karnise za panelne zavese Karnise za panelne zavese Karnise za panelne zavese 7330 Karnise za panelne zavese

Sistemi panelnih zaves podjetja Goelst v vas spodbujajo kreativno razmišljanje: ne glede na to, ali želite impresivno okrasiti okno, ustvariti ločevalnik prostora ali predeliti prostor v omari, je panelna zavesa vedno stilska in fleksibilna rešitev. Poleg tega se ravne plošče ujemajo s kakršnimi koli tkaninami, ki jih želite imeti.

Plošče Goelst se lahko uporabljajo kot proste, samostojne enote ali pa jih povežete. Povezane plošče lahko upravljate električno, z vrvico ali vlečno palico.

 

Prenos brošure Karnise za panelne zavese

Tirnice za zavese za prho

Tirnice za zavese za prho 4100 Tirnice za zavese za prho 5100 Tirnice za zavese za prho v zdravstvenih ustanovah / bolnišnična Tirnice za zavese za prho 4200

V mnogo sektorjih, npr. v zdravstveni panogi, gladko drseče zavese za prho niso le zaželene, ampak nujne zaradi varnosti, udobja in praktičnosti. Zato so tirnice za zavese za prho Goelst vešče izdelane iz enega kosa, vključno s krivinami. Ta neprekinjen aluminijasti profil z vodoodporno opremo zagotavlja, da zavese za prho vedno tečejo gladko in tiho, leto za letom.

Z montažnim priborom je stabilna namestitev te tirnice mala malica.

 

Prenos brošure Tirnice za zavese za prho

Sistemi za strešna okna/zimske vrtove

strešna okna/ zimski vrt / zimski vrtovi Sistemi za strešna okna/zimske vrtove 6500 Sistemi za strešna okna/zimske vrtove 6700 strešna okna/ zimski vrt / zimski vrtovi

Rastlinjaki, strešna okna in drugi prostori s prozorno streho zahtevajo posebne rešitve. Pogosto jih je težko doseči, lahko so čudnih oblik ali imajo zahtevne kote. Vendar boste mogoče še vedno želeli blokirati sončno svetlobo, regulirati temperaturo v prostoru ali popraviti akustiko.

V vseh primerih bodo sistemi Goelst ponudili rešitev. Podjetje Goelst lahko dobavi sisteme za vse oblike in kote oken. Sistemi so električni in jih lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali hišnim avtomatskim sistemom.

 

Prenos brošure Sistemi za strešna okna/zimske vrtove

Sistemi za obešanje slik

Sistemi za obešanje slik Sistemi za obešanje slik Sistemi za obešanje slik Sistemi za obešanje slik

V mnogih panogah, vendar tudi vse pogosteje v stanovanjih, se stenske dekoracije redno zamenjujejo, preurejajo ali premikajo. Zaradi tega običajno nastane razbrazdana stena. S sistemi za obešanje slik STAS bo zamenjava okvirja postala mala malica. Vaše stene pa bodo ostale nedotaknjene.

Sistem za obešanje slik je sestavljen iz nevtralne tirnice za sliko in ujemajočih vrvic in kavljev. Tirnica je nameščena na steno ali strop. Vrvice se nato zataknejo v tirnico, kavlji pa se namestijo preko vrvice na želeno višino. Nazadnje lahko preprosto obesite svoj predmet na kavlje. Brez zapletenega načrtovanja postavitve ali merjenja, preprosto si izmislite in prilagodite. Za najboljši učinek so lahko naši sistemi opremljeni z LED lučkami ali halogenskimi napeljavami za osvetljevanje vaših priljubljenih predmetov.

Na kratko: sistemi za obešanje slik so nevtralna, elegantna in zelo fleksibilna rešitev za statično zasnovo stene. Najboljši del: kupite le enkrat in preskrbljeni ste za celo življenje.

Website: galerijskesine.si

Prenos brošure Sistemi za obešanje slik

Nihajni sistem

Nihajni sistem Nihajni sistem Nihajni sistem

Nihajni sistem ni sistem tirnic, ampak je dodatek tirnici. Posebna nihajna tehnika ustvari prečudovite zavese z rednimi gubami. Luksuzen pogled, ki ga najdemo povsod po svetu v hotelih, na jahtah, vendar tudi v zasebnih stanovanjih.

Nihalko lahko uporabljate v kombinaciji s sistemi zaves, ki se upravljajo ročno, električno ali z vrvico.

 

Prenos brošure Nihajni sistem
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA